tag:blogger.com,1999:blog-2480640000772445947.post4967731537768552108..comments2023-10-23T06:23:25.230-07:00Comments on na oko, na język: święta tuż-tuż, czyli pierniczkina oko, na językhttp://www.blogger.com/profile/11363237868333229876noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2480640000772445947.post-7167502206474077252013-12-06T15:21:08.622-08:002013-12-06T15:21:08.622-08:00Dziękuję :)Dziękuję :)na oko, na językhttps://www.blogger.com/profile/11363237868333229876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2480640000772445947.post-27622445860740709272013-12-06T12:50:28.855-08:002013-12-06T12:50:28.855-08:00Jakie cudne :)
Poproszę kilka gwiazdek ;) !Jakie cudne :)<br /><br />Poproszę kilka gwiazdek ;) !moja pasja smakuhttp://mojapasjasmaku.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2480640000772445947.post-44708527591431776362013-12-06T08:49:14.359-08:002013-12-06T08:49:14.359-08:00Hm, ja prawdę mówiąc nie lukrowałem w tamtym roku ...Hm, ja prawdę mówiąc nie lukrowałem w tamtym roku w ogóle, bo lubię bez. Znalazłem jednak informację, że tak powinno się zrobić. Podejrzewam, że chodzi o to, żeby lukier nie odpadł (nie rozpuścił się), bo jak pierniczki będą szczelnie zamknięte ze skórką jabłka, to będzie tam trochę wilgoci, która zmiękczy pierniczki, ale jednocześnie mogłaby spowodować, że lukier się rozmyje.na oko, na językhttps://www.blogger.com/profile/11363237868333229876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2480640000772445947.post-86256494928329529052013-12-06T08:03:53.774-08:002013-12-06T08:03:53.774-08:00Wojciu, a czemu lukrujemy dopiero przed podaniem? ...Wojciu, a czemu lukrujemy dopiero przed podaniem? / sztorcNieprzekladalnoschttps://www.blogger.com/profile/00043153159426875309noreply@blogger.com